SUKALDARITZA JASANGARRIARI BURUZKO ONLINE IKASTARO DISEINU ETA GARAPENA MAHOU-SAN MIGUEL ETA BCC-RENTZAT
Bezeroa: Mahou-San Miguel
Basque Culinary Center
Urtea: 2024
#sukaldaritzazirkularra
#sukaldaritzajasangarria
#ekonomiazirkularra
Sukaldaritza jasangarrian oinarritutako MOOC motako online ikastaroa, Mahou San Miguel eta Basque Culinary Centerrentzat diseinatua. Bideoak eta podcastak konbinatzen ditu, sukaldaritza iraunkorraren ulermen integrala emanez, betiere sektorearen pentsamendu kritikoa bermatuz eta erabaki hartzea sustatuz.
Erronka nagusia online ikastaro bat sortzea zen, informazioa emateaz gain, jatetxe-arloko pentsamoldea eta praktikak jasangarritasunerantz eraldatuko zituena. Funtsezkoa zen praktika jasangarrien eskaera gero eta handiagoari heltzea, erregulazio eta araudi berriak betetzea, eta jasangarritasuna lehiarako abantaila gisa kokatzea. Gainera, parte-hartzaileak ahaldundu behar genituen aldaketa-eragile bihur zitezen, beren ingurune profesional eta pertsonaletan praktika iraunkorrak ezartzeko gai izan zitezen.
Sukaldaritza jasangarrian oinarritutako MOOC motako online ikastaroa, Mahou San Miguel eta Basque Culinary Centerrentzat diseinatua. Bideoak eta podcastak konbinatzen ditu, sukaldaritza iraunkorraren ulermen integrala emanez, betiere sektorearen pentsamendu kritikoa bermatuz eta erabaki hartzea sustatuz.
Erronka nagusia online ikastaro bat sortzea zen, informazioa emateaz gain, jatetxe-arloko pentsamoldea eta praktikak jasangarritasunerantz eraldatuko zituena. Funtsezkoa zen praktika jasangarrien eskaera gero eta handiagoari heltzea, erregulazio eta araudi berriak betetzea, eta jasangarritasuna lehiarako abantaila gisa kokatzea. Gainera, parte-hartzaileak ahaldundu behar genituen aldaketa-eragile bihur zitezen, beren ingurune profesional eta pertsonaletan praktika iraunkorrak ezartzeko gai izan zitezen.
Sukaldaritza jasangarrian oinarritutako MOOC motako online ikastaroa, Mahou San Miguel eta Basque Culinary Centerrentzat diseinatua. Bideoak eta podcastak konbinatzen ditu, sukaldaritza iraunkorraren ulermen integrala emanez, betiere sektorearen pentsamendu kritikoa bermatuz eta erabaki hartzea sustatuz.
Erronka nagusia online ikastaro bat sortzea zen, informazioa emateaz gain, jatetxe-arloko pentsamoldea eta praktikak jasangarritasunerantz eraldatuko zituena. Funtsezkoa zen praktika jasangarrien eskaera gero eta handiagoari heltzea, erregulazio eta araudi berriak betetzea, eta jasangarritasuna lehiarako abantaila gisa kokatzea. Gainera, parte-hartzaileak ahaldundu behar genituen aldaketa-eragile bihur zitezen, beren ingurune profesional eta pertsonaletan praktika iraunkorrak ezartzeko gai izan zitezen.
Multimedia ikastaro bat garatu genuen, testua, bideoak eta podcastak konbinatzen zituena, ikaskuntza dinamiko eta osoko esperientzia bat eskaintzeko. Edukia errestaurazio edo sukaldaritza jasangarriko funtsezko kontzeptuak, produktu eta ekipo jasangarriak eta banakako ekintzek iraunkortasun globalean duten eragina estaltzeko egituratu zen. Pentsamendu kritikoa eta erabaki informatuak hartzea sustatzen zuten elementuak sartu genituen. Horrez gain, iraunkortasunak enpresen posizionamendua nola hobetu dezakeen eta gizarte- eta ingurumen-erantzukizunarekin konprometitutako talentua nola erakar dezakeen azaltzen du.
Multimedia ikastaro bat garatu genuen, testua, bideoak eta podcastak konbinatzen zituena, ikaskuntza dinamiko eta osoko esperientzia bat eskaintzeko. Edukia errestaurazio edo sukaldaritza jasangarriko funtsezko kontzeptuak, produktu eta ekipo jasangarriak eta banakako ekintzek iraunkortasun globalean duten eragina estaltzeko egituratu zen. Pentsamendu kritikoa eta erabaki informatuak hartzea sustatzen zuten elementuak sartu genituen. Horrez gain, iraunkortasunak enpresen posizionamendua nola hobetu dezakeen eta gizarte- eta ingurumen-erantzukizunarekin konprometitutako talentua nola erakar dezakeen azaltzen du.
Multimedia ikastaro bat garatu genuen, testua, bideoak eta podcastak konbinatzen zituena, ikaskuntza dinamiko eta osoko esperientzia bat eskaintzeko. Edukia errestaurazio edo sukaldaritza jasangarriko funtsezko kontzeptuak, produktu eta ekipo jasangarriak eta banakako ekintzek iraunkortasun globalean duten eragina estaltzeko egituratu zen. Pentsamendu kritikoa eta erabaki informatuak hartzea sustatzen zuten elementuak sartu genituen. Horrez gain, iraunkortasunak enpresen posizionamendua nola hobetu dezakeen eta gizarte- eta ingurumen-erantzukizunarekin konprometitutako talentua nola erakar dezakeen azaltzen du.
Ikastaroak ekonomia zirkularraren esparruan sukaldaritza jasangarriaren ulermen integrala ematea lortu zuen, parte-hartzaileek erabaki arrazoituak hartzeko duten irizpidea garatuz. Parte-hartzaileak ahaldunduta sentitu ziren beren lan-inguruneetan praktika iraunkorrak ezartzeko, eta beren erakundeen posizionamendua hobetzen lagundu zuten. Ikastaroak, halaber, profesionalak prestatu zituen azaleratzen ari ziren araudiak betetzeko eta iraunkortasuna lehiarako abantaila gisa aprobetxatzeko, ingurumenarekin konprometitutako bezeroak eta talentua erakarriz.
Ikastaroak ekonomia zirkularraren esparruan sukaldaritza jasangarriaren ulermen integrala ematea lortu zuen, parte-hartzaileek erabaki arrazoituak hartzeko duten irizpidea garatuz. Parte-hartzaileak ahaldunduta sentitu ziren beren lan-inguruneetan praktika iraunkorrak ezartzeko, eta beren erakundeen posizionamendua hobetzen lagundu zuten. Ikastaroak, halaber, profesionalak prestatu zituen azaleratzen ari ziren araudiak betetzeko eta iraunkortasuna lehiarako abantaila gisa aprobetxatzeko, ingurumenarekin konprometitutako bezeroak eta talentua erakarriz.
Ikastaroak ekonomia zirkularraren esparruan sukaldaritza jasangarriaren ulermen integrala ematea lortu zuen, parte-hartzaileek erabaki arrazoituak hartzeko duten irizpidea garatuz. Parte-hartzaileak ahaldunduta sentitu ziren beren lan-inguruneetan praktika iraunkorrak ezartzeko, eta beren erakundeen posizionamendua hobetzen lagundu zuten. Ikastaroak, halaber, profesionalak prestatu zituen azaleratzen ari ziren araudiak betetzeko eta iraunkortasuna lehiarako abantaila gisa aprobetxatzeko, ingurumenarekin konprometitutako bezeroak eta talentua erakarriz.