SUKALDARITZA JASANGARRIARI BURUZKO ONLINE IKASTARO DISEINU ETA GARAPENA MAHOU-SAN MIGUEL ETA BCC-RENTZAT

Bezeroa: Mahou-San Miguel
Basque Culinary Center

Urtea: 2024

#sukaldaritzazirkularra
#sukaldaritzajasangarria
#ekonomiazirkularra

SUKALDARITZA JASANGARRIARI BURUZKO ONLINE IKASTARO DISEINU ETA GARAPENA MAHOU-SAN MIGUEL ETA BCC-RENTZAT

Bezeroa: Mahou-San Miguel
Basque Culinary Center

Urtea: 2024

#sukaldaritzazirkularra
#sukaldaritzajasangarria
#ekonomiazirkularra

SUKALDARITZA JASANGARRIARI BURUZKO ONLINE IKASTARO DISEINU ETA GARAPENA MAHOU-SAN MIGUEL ETA BCC-RENTZAT

Bezeroa: Mahou-San Miguel
Basque Culinary Center

Urtea: 2024

#sukaldaritzazirkularra
#sukaldaritzajasangarria
#ekonomiazirkularra

ERRONKA

Sukaldaritza jasangarrian oinarritutako MOOC motako online ikastaroa, Mahou San Miguel eta Basque Culinary Centerrentzat diseinatua. Bideoak eta podcastak konbinatzen ditu, sukaldaritza iraunkorraren ulermen integrala emanez, betiere sektorearen pentsamendu kritikoa bermatuz eta erabaki hartzea sustatuz.

Erronka nagusia online ikastaro bat sortzea zen, informazioa emateaz gain, jatetxe-arloko pentsamoldea eta praktikak jasangarritasunerantz eraldatuko zituena. Funtsezkoa zen praktika jasangarrien eskaera gero eta handiagoari heltzea, erregulazio eta araudi berriak betetzea, eta jasangarritasuna lehiarako abantaila gisa kokatzea. Gainera, parte-hartzaileak ahaldundu behar genituen aldaketa-eragile bihur zitezen, beren ingurune profesional eta pertsonaletan praktika iraunkorrak ezartzeko gai izan zitezen.

Sukaldaritza jasangarrian oinarritutako MOOC motako online ikastaroa, Mahou San Miguel eta Basque Culinary Centerrentzat diseinatua. Bideoak eta podcastak konbinatzen ditu, sukaldaritza iraunkorraren ulermen integrala emanez, betiere sektorearen pentsamendu kritikoa bermatuz eta erabaki hartzea sustatuz.

ERRONKA

Erronka nagusia online ikastaro bat sortzea zen, informazioa emateaz gain, jatetxe-arloko pentsamoldea eta praktikak jasangarritasunerantz eraldatuko zituena. Funtsezkoa zen praktika jasangarrien eskaera gero eta handiagoari heltzea, erregulazio eta araudi berriak betetzea, eta jasangarritasuna lehiarako abantaila gisa kokatzea. Gainera, parte-hartzaileak ahaldundu behar genituen aldaketa-eragile bihur zitezen, beren ingurune profesional eta pertsonaletan praktika iraunkorrak ezartzeko gai izan zitezen.

Sukaldaritza jasangarrian oinarritutako MOOC motako online ikastaroa, Mahou San Miguel eta Basque Culinary Centerrentzat diseinatua. Bideoak eta podcastak konbinatzen ditu, sukaldaritza iraunkorraren ulermen integrala emanez, betiere sektorearen pentsamendu kritikoa bermatuz eta erabaki hartzea sustatuz.

ERRONKA

Erronka nagusia online ikastaro bat sortzea zen, informazioa emateaz gain, jatetxe-arloko pentsamoldea eta praktikak jasangarritasunerantz eraldatuko zituena. Funtsezkoa zen praktika jasangarrien eskaera gero eta handiagoari heltzea, erregulazio eta araudi berriak betetzea, eta jasangarritasuna lehiarako abantaila gisa kokatzea. Gainera, parte-hartzaileak ahaldundu behar genituen aldaketa-eragile bihur zitezen, beren ingurune profesional eta pertsonaletan praktika iraunkorrak ezartzeko gai izan zitezen.

GURE IKUSPEGIA

Multimedia ikastaro bat garatu genuen, testua, bideoak eta podcastak konbinatzen zituena, ikaskuntza dinamiko eta osoko esperientzia bat eskaintzeko. Edukia errestaurazio edo sukaldaritza jasangarriko funtsezko kontzeptuak, produktu eta ekipo jasangarriak eta banakako ekintzek iraunkortasun globalean duten eragina estaltzeko egituratu zen. Pentsamendu kritikoa eta erabaki informatuak hartzea sustatzen zuten elementuak sartu genituen. Horrez gain, iraunkortasunak enpresen posizionamendua nola hobetu dezakeen eta gizarte- eta ingurumen-erantzukizunarekin konprometitutako talentua nola erakar dezakeen azaltzen du.

GURE IKUSPEGIA

Multimedia ikastaro bat garatu genuen, testua, bideoak eta podcastak konbinatzen zituena, ikaskuntza dinamiko eta osoko esperientzia bat eskaintzeko. Edukia errestaurazio edo sukaldaritza jasangarriko funtsezko kontzeptuak, produktu eta ekipo jasangarriak eta banakako ekintzek iraunkortasun globalean duten eragina estaltzeko egituratu zen. Pentsamendu kritikoa eta erabaki informatuak hartzea sustatzen zuten elementuak sartu genituen. Horrez gain, iraunkortasunak enpresen posizionamendua nola hobetu dezakeen eta gizarte- eta ingurumen-erantzukizunarekin konprometitutako talentua nola erakar dezakeen azaltzen du.

GURE IKUSPEGIA

Multimedia ikastaro bat garatu genuen, testua, bideoak eta podcastak konbinatzen zituena, ikaskuntza dinamiko eta osoko esperientzia bat eskaintzeko. Edukia errestaurazio edo sukaldaritza jasangarriko funtsezko kontzeptuak, produktu eta ekipo jasangarriak eta banakako ekintzek iraunkortasun globalean duten eragina estaltzeko egituratu zen. Pentsamendu kritikoa eta erabaki informatuak hartzea sustatzen zuten elementuak sartu genituen. Horrez gain, iraunkortasunak enpresen posizionamendua nola hobetu dezakeen eta gizarte- eta ingurumen-erantzukizunarekin konprometitutako talentua nola erakar dezakeen azaltzen du.

EMAITZAK

Ikastaroak ekonomia zirkularraren esparruan sukaldaritza jasangarriaren ulermen integrala ematea lortu zuen, parte-hartzaileek erabaki arrazoituak hartzeko duten irizpidea garatuz. Parte-hartzaileak ahaldunduta sentitu ziren beren lan-inguruneetan praktika iraunkorrak ezartzeko, eta beren erakundeen posizionamendua hobetzen lagundu zuten. Ikastaroak, halaber, profesionalak prestatu zituen azaleratzen ari ziren araudiak betetzeko eta iraunkortasuna lehiarako abantaila gisa aprobetxatzeko, ingurumenarekin konprometitutako bezeroak eta talentua erakarriz.

EMAITZAK

Ikastaroak ekonomia zirkularraren esparruan sukaldaritza jasangarriaren ulermen integrala ematea lortu zuen, parte-hartzaileek erabaki arrazoituak hartzeko duten irizpidea garatuz. Parte-hartzaileak ahaldunduta sentitu ziren beren lan-inguruneetan praktika iraunkorrak ezartzeko, eta beren erakundeen posizionamendua hobetzen lagundu zuten. Ikastaroak, halaber, profesionalak prestatu zituen azaleratzen ari ziren araudiak betetzeko eta iraunkortasuna lehiarako abantaila gisa aprobetxatzeko, ingurumenarekin konprometitutako bezeroak eta talentua erakarriz.

EMAITZAK

Ikastaroak ekonomia zirkularraren esparruan sukaldaritza jasangarriaren ulermen integrala ematea lortu zuen, parte-hartzaileek erabaki arrazoituak hartzeko duten irizpidea garatuz. Parte-hartzaileak ahaldunduta sentitu ziren beren lan-inguruneetan praktika iraunkorrak ezartzeko, eta beren erakundeen posizionamendua hobetzen lagundu zuten. Ikastaroak, halaber, profesionalak prestatu zituen azaleratzen ari ziren araudiak betetzeko eta iraunkortasuna lehiarako abantaila gisa aprobetxatzeko, ingurumenarekin konprometitutako bezeroak eta talentua erakarriz.

Iparragirre, 16 – 1. 7. 20001 Donostia

+34 943 966 631 | info@bilibin.eus | PRENTSA

Webgune hau Espainiako Gobernuaren Kit Digital
diru-laguntzei esker garatu da.

Iparragirre, 16 – 1. 7. 20001 Donostia

+34 943 966 631 | info@bilibin.eus | PRENTSA

Webgune hau Espainiako Gobernuaren Kit Digital
diru-laguntzei esker garatu da.

Iparragirre, 16 – 1. 7. 20001 Donostia
+34 943 966 631 | info@bilibin.eus
PRENTSA

Webgune hau Espainiako Gobernuaren Kit Digital diru-laguntzei esker garatu da.

© Bilibin | 2025. All rights reserved | by Marmarru Studio

Pribatasun Politika | Cookie Politika | Lege Oharra

© Bilibin | 2025. All rights reserved | by Marmarru Studio

Pribatasun Politika | Cookie Politika
Lege Oharra

© Bilibin | 2025. All rights reserved
by Marmarru Studio